fbpx

Fri fragt over 200,-

Varekategorier

Pigeon Organics er engelsk babytøj i lækker økologisk bomuld

Pigeon Organics (tidligere Organics for Kids) er et førende engelsk brand inden for baby- og børnetøj. Lanowool fører et lille udvalgt af lækre og attraktive produkter. Den udvalgte kollektion omfatter blandt andet huer, jakker, body’er og sparkedragter.

Pigeon Organics blev grundlagt i 2004. Ambition er at tilbyde babytøj i blød økologisk bomuld produceret under miljømæssige og socialt ansvarlige forhold.

Virksomhedens fokus er på at designe og udvikle spændende og naturvenligt babytøj og samtidig sikre stor opmærksomhed omkring alle detaljer i produktionsprocessen.

I årene frem til 2013 blev alle produkter produceret i Nottingham, England, i tæt samarbejde med en lille familiedrevet fabrik.

I 2013 måtte den engelske fabrik imidlertid lukke, og herefter det blev nødvendigt at flytte produktionen til andre lande. I de senere år er produktionen derfor foregået på fabrikker i Tyrkiet, Ukraine, Portugal og Indien.

Pigeon Organics er blandt andet certificeret GOTS (Global Organic Textile Standard) producent, og hovedparten af virksomhedens kollektion lever op til disse standarder. Certificeringen omfatter hele værdikæden – dvs. fra dyrkning af materialer til levering af det færdige produkt.

Enkelte materialer som anvendes i produktionen (f.eks. farvestoffer) er ikke økologiske, men virksomhedens GOTS certificering sikrer, at der ikke anvendes stoffer, som på nogen måde kan være skadelig.

Yderligere information om GOTS findes på: www.global-standard.org.