Ammeindlæg i merino uld. Sæt af 2 stk.

DKK 99,00

Lanowool ammeindlæg i uld er et effektivt kvalitetsprodukt, designet og udviklet til nybagte mødre med henblik på at gøre amning til en bedre og mere behagelig oplevelse for både mor og barn.
Ulden absorberer brystmælken, således at indlægget ikke klæber til huden og evt. ømme bryster. Uld er desuden et åndbart og isolerende materiale, hvilket indebærer, at huden og brystet ikke føles koldt i forbindelse med amning.

Læs mere her
Ryd
Tilføj til ønskeliste

Ammeindlæg i merino uld

Lanowool ammeindlæg er designet og udviklet til brug for nybagte mødre. Det er et kvalitetsprodukt, designet og udviklet med henblik på at gøre amning til en bedre og mere behagelig oplevelse for både mor og barn.

Ammeindlæggene er produceret af den fineste newzealandske merinould og er varme og bløde mod huden. Ammeindlæggene er 100% parabenefri, hvilket kan reducere risikoen for brystbetændelse, og at den nyfødte senere hen udvikler f.eks. allergi.

Kanterne på ammeindlægene er overlocket med en blød uldtråd, hvilket gør at du ikke på nogen måde generes af kanten.

Læs historien om  Lanowool.

Størrelser på ammeindlæg:

Lanowool ammeindlæg i uld findes i to størrelser:
Medium/12 cm i diameter. Medium passer fint til en blusestørrelse 34-40, når man ikke er gravid. I BH-størrelse vil det svare til A-D.  Large/15 cm i diameter. Large passer til blusestørrelse 42 og opefter eller hvis man naturligt har en større barm. I BH-størrelse vil dette svare til D+.
Det er i denne sammenhæng vigtigt at understrege, at der er forskel på bryster både i fylde og omfang. En korrekt vurdering af størrelse afhænger af den enkelte kvinde.

FAQ:

Under FAQ kan du finde svar på eventuelle spørgsmål omkring Lanowool ammeindlæg.

Test af ammeindlæg:

Vores Børn testede i 2016 en række ammeindlæg, heriblandt Lanowool ammeindlæg i uld der fik 5 ud af 6 mulige stjerner. Læs testen her.

Størrelse

Large 15 cm, Medium 12cm

Vask:

Det anbefales at håndvaske dine uldne ammeindlæg ved 30 grader hver dag i begyndelsen af ammeperioden. En lille smule uldvaskemiddel eller parabenefri hårshampoo er velegnet til at vaske mælkefedtet ud. Herefter skylles et par gange. Kan også maskinvaskes på uldprogram. Når brystmælken er stabiliseret, anbefales det at vaske ammeindlæggene minimum én gang om ugen. 5% krympning må forventes.

Du kunne også være interesseret i...