Ammeindlæg

Lanowools ammeindlæg er et kvalitetsprodukt, der er designet til at gøre amningen til en bedre oplevelse for både mor og barn. Vores ammeindlæg er produceret i fin newzealandsk merinould, der er så ren, at al forarbejdning kan foregå ved brug af udelukkende biologisk nedbrydelige vaskemidler. Lanowools ammeindlæg består af 100% ubehandlet uld fra New Zealandske får, som går på græs hele året.

Lanowool ammeindlæg

Gør amningen til en bedre oplevelse  

Oplev glæderne med Lanowools ammeindlæg, der er designet til at
skabe en bedre ammeoplevelse for både mor og barn. 

Ammeindlægget i uld har fantastisk positiv respons fra nybagte mødre i ind- og udland. De udtaler bl.a., at de ville ønske, at de kendte produktet allerede fra begyndelsen af deres ammeforløb.

Prisbelønnet ammeindlæg til den kvalitetsbevidste

Lanowool™ ammeindlæg har vundet flere flotte priser, som vi er meget stolte af – herunder ”Tester’s Favorite” og ”Best innovation” i England samt ”Bedst i Test” i Vores Børn i 2016.

Ammeindlægget er af høj kvalitet og produceres af ubehandlet uld fra fritgående får. Af samme grund forhandles produktet fx på fødeklinikker og via jordemødre i New Zealand, Australien, Finland, Norge, Danmark, Sverige samt Holland.

Kvinde ammer baby

FAQ

Til gennemsnitligt mælketilløb er det fint med et par. Hvis du har meget mælk og ofte væder igennem, har du brug for to par. Det kan være en god ide at bruge to sæt ad gangen til ekstra absorbering eller til brug om natten.

Ammeindlæggene findes i to størrelser: Medium/12 cm i diameter. Medium passer fint til en blusestørrelse 34-40, når man ikke er gravid. I BH-størrelse vil det svare til A-D. Large/15 cm i diameter. Large passer til blusestørrelse 42 og opefter eller hvis man naturligt har en større barm. I BH-størrelse vil dette svare til D+.

Det er i denne sammenhæng vigtigt at understrege, at der er forskel på bryster både i fylde og omfang. En korrekt vurdering af størrelse afhænger af den enkelte kvinde.

Det anbefales at håndvaske ammeindlæggene ved 30 grader hver dag i begyndelsen af ammeperioden. En lille smule uldvaskemiddel eller parabenefri hårshampoo er godt til at vaske mælkefedtet ud. Skylles herefter et par gange.

De kan også maskinvaskes på uldprogram. Når brystmælken er stabiliseret, anbefales det at vaske ammeindlæggene minimum en gang om ugen. 5% krympning må forventes.

Lanowool ammeindlæg er produceret af en meget fin og tynd merinould. Uld er et naturprodukt, der bevarer din kropstemperatur. De kan derfor bruges i både varmt og koldt vejr, da uld ikke ‘opheder’ men ‘isolerer’.

Alt afhængig af din mælketilførsel kan du bruge dem op til 24 timer i døgnet i den fulde ammeperiode. Hvis du har stor mælketilførsel eller har brug for ekstra absorbering, anbefales det at have minimum to par ammeindlæg.

Du kan købe dine ammeindlæg her på webshoppen. 

> Gå til produktsiden for Lanowools ammeindlæg

Du er også velkommen til sende bestilling via e-mail til info@lanowool.dk eller ved at ringe til Lanowool på telefon 25 11 39 42.

Lanowool ammeindlæg forhandles også hos udvalgte specialbutikker. Se forhandlere længere nede på denne side.