fbpx

Fri fragt over 200,-

Returnering

Fortrydelsesret

Ved køb på Lanowool.dk har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Hvis fortrydelsesretten udnyttes og varen returneres, skal varen være i samme stand og mængde, og i samme originale emballage, som ved modtagelse. Varen skal ved returnering være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at emballagen om muligt ikke brydes. Hvis du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen. Vi accepterer ikke returvarer sendt som pr. efterkrav.

Returforsendelser skal sendes til:

Lanowool
Chr. Andersens Vej 3
2670 Greve

Venligst henvis til faktura / ordrenummer samt kontooplysninger, hvortil pengene skal overføres.

Skulle der være en fejl i leveringen, i forhold til det du har bestilt, betaler Lanowool naturligvis alle ekstra forsendelsesudgifter. Købesummen tilbagebetales til dig ved en overførsel til din bank. Når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for udnyttelse af fortrydelsesretten, overfører vi købesummen til den konto, som du har oplyst med returforsendelsen.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på Lanowool.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller et afslag i prisen, alt afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller skadesforvoldende adfærd.

Tidsfrist for reklamation

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Refusion af fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende informationer, når du sender varen til os:

Når en vare returneres, bedes du så detaljeret som muligt beskrive problemet.Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.