fbpx

Fri fragt over 200,-

Spørgsmål og svar om Lanowool® ammeindlæg
Hvor mange par Lanowool ammeindlæg har jeg brug for?

Til gennemsnitligt mælketilløb er det fint med et par. Hvis du har meget mælk og ofte væder igennem, har du brug for to par. Det kan være en god ide at bruge to sæt ad gangen til ekstra absorbering eller til brug om natten.

 

Hvilken størrelse skal jeg bestille?

Ammeindlæggene findes i to størrelser: Medium/12 cm i diameter. Medium passer fint til en blusestørrelse 34-40, når man ikke er gravid. I BH-størrelse vil det svare til A-D. Large/15 cm i diameter. Large passer til blusestørrelse 42 og opefter eller hvis man naturligt har en større barm. I BH-størrelse vil dette svare til D+.

Det er i denne sammenhæng vigtigt at understrege, at der er forskel på bryster både i fylde og omfang. En korrekt vurdering af størrelse afhænger af den enkelte kvinde.

 

Hvor ofte skal jeg vaske Lanowool ammeindlæg?

Det anbefales at håndvaske ammeindlæggene ved 30 grader hver dag i begyndelsen af ammeperioden. En lille smule uldvaskemiddel eller parabenefri hårshampoo er godt til at vaske mælkefedtet ud. Skylles herefter et par gange.

De kan også maskinvaskes på uldprogram. Når brystmælken er stabiliseret, anbefales det at vaske ammeindlæggene minimum en gang om ugen. 5% krympning må forventes.

Kan Lanowool ammeindlæg blive for varme i brug?

Lanowool ammeindlæg er produceret af en meget fin og tynd merinould. Uld er et naturprodukt, der bevarer din kropstemperatur. De kan derfor bruges i både varmt og koldt vejr, da uld ikke ‘opheder’ men ‘isolerer’.

Hvor længe kan jeg bruge Lanowool ammeindlæg?

Alt afhængig af din mælketilførsel kan du bruge dem op til 24 timer i døgnet i den fulde ammeperiode. Hvis du har stor mælketilførsel eller har brug for ekstra absorbering, anbefales det at have minimum to par ammeindlæg.

Hvordan kan jeg bestille Lanowool ammeindlæg?

Du kan købe dine ammeindlæg lige her.

Du er også velkommen til sende bestilling via e-mail til info@lanowool.dk eller ved at ringe til Lanowool på telefon 25 11 39 42.

Lanowool ammeindlæg forhandles også hos udvalgte specialbutikker. Se forhandlerliste.