fbpx

Fri fragt over 200,-

Handelsbetingelser

Betaling

Når du handler på Lanowool.dk, kan du betale med VISA/Dankort, Mastercard og American Express.

Ud for hver korttype er angivet evt. priser på betalingsgebyr. Beløbet hæves fra din konto, når din ordre afsendes fra lanowool.dk.

Der kan aldrig trækkes større beløb end det, som du har godkendt ved købet. Alle priser er i danske kroner (DKK) og er inkl. 25% moms.

Vores betalingssystem lever op til godkendte og certificerede sikkerhedskrav. Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data, som udveksles. Ligeledes krypteres data, der sendes mellem betalingssystem og betalingsserver.

Levering

Alle ordrer leveres med Post Nord inden for fem hverdage. Lanowool kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Nord.

Dine personlige oplysninger

For at levere varen til dig, foretager vi en registrering af følgende personoplysninger:
– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– Email

Personoplysningerne registreres hos lanowool.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet på lanowool.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Henvendelse i forbindelse med dette foretages til info@wp.demo4work.com.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved angivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Lanowool har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Lanowool.dk er Lene Alexandersen.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Lanowool.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formå at optimere Lanowool.dk.